images/dash-3753190_1920.jpg

Samen zijn we slimmer!


Door de samenwerking met diverse partners halen we de best mogelijke resultaten op een efficiënte manier. Samen zijn we slimmer en daar kunt u als klant van profiteren!
We zijn erg trots op onze samenwerking met:

 

Microsoft

Office365/Azure


Ontdek de wereld van cloud. Office 365- en Azure-oplossingen die organisaties helpen hun bedrijfsprocessen te transformeren.
 
SquaredUp

SCOM/Azure


SquaredUp is een toevoeging op Microsoft SCOM en Azure. Met SquaredUp krijgt u supersnelle HTML 5 dashboards en een overzichtelijk web console.
 
GripMatix

SCOM/Azure


No-nonsense tooling om IT-afdelingen te helpen de kwaliteit van hun infrastructuur te benutten. Wat je ziet is wat je krijgt. Tooling gemaakt door experts, voor experts.
 
OpsLogix

SCOM/Azure


Wereldleider in business-critical Native Management Packs. OpsLogix levert oplossingen voor System Center Operations Manager die u helpt om in controle te blijven.
 

SCOM/Azure


The Backbone heeft een specialiteit op end-user monitoring, SCOM en Azure Monitor. Tevens de levancier van de SCOM TOPdesk connector.
 

SCOM/Azure


Polder Valley is de jongste organisatie en start-up van Invinitiv. Een productontwikkelingsorganisatie die intelligente softwareproducten ontwikkelt voor de APM-markt.
 
Microsoft

Cloud Backup


Een backup van all uw online data op één plek. Via CloudAlly kunt u automatisch backups maken van onder andere Office 365 producten, Google Apps, SharePoint Online en OneDrive.
 
HYCU

SCOM/Backup


HYCU staat voor minder is meer. De leverancier voor verschillende SCOM management packs voor onder andere Nutanix en F5.
 

Volg ons op: