Search Our Site

Register

Samen zijn we slimmer!


Door de samenwerking met diverse partners halen we de best mogelijke resultaten op een efficiënte manier. Samen zijn we slimmer en daar kunt u als klant van profiteren!
We zijn erg trots op onze samenwerking met:

 

Microsoft

Office365/Azure


Ontdek de wereld van cloud. Office 365- en Azure-oplossingen die organisaties helpen hun bedrijfsprocessen te transformeren.
 
SquaredUp

SCOM/Azure


SquaredUp is een toevoeging op Microsoft SCOM en Azure. Met SquaredUp krijgt u supersnelle HTML 5 dashboards en een overzichtelijk web console.
 
GripMatix

SCOM/Azure


No-nonsense tooling om IT-afdelingen te helpen de kwaliteit van hun infrastructuur te benutten. Wat je ziet is wat je krijgt. Tooling gemaakt door experts, voor experts.
 
OpsLogix

SCOM/Azure


Wereldleider in business-critical Native Management Packs. OpsLogix levert oplossingen voor System Center Operations Manager die u helpt om in controle te blijven.
 

SCOM/Azure


The Backbone heeft een specialiteit op end-user monitoring, SCOM en Azure Monitor. Tevens de levancier van de SCOM TOPdesk connector.
 

SCOM/Azure


Polder Valley is de jongste organisatie en start-up van Invinitiv. Een productontwikkelingsorganisatie die intelligente softwareproducten ontwikkelt voor de APM-markt.
 
Microsoft

Cloud Backup


Een backup van all uw online data op één plek. Via CloudAlly kunt u automatisch backups maken van onder andere Office 365 producten, Google Apps, SharePoint Online en OneDrive.
 
HYCU

SCOM/Backup


HYCU staat voor minder is meer. De leverancier voor verschillende SCOM management packs voor onder andere Nutanix en F5.
 

Volg ons op: