images/overons.jpg

statistics 4623853 640

Wie wij zijn?

IT Verde is opgericht in 2014 en is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als éénmansbedrijf.
De focus van IT Verde ligt voornamelijk op het monitoren en beheren van ICT infrastructuren, applicaties en ketens.
Wij geloven in een aanpak volgens het People, Process en Technology principe. Veel organisaties zijn van mening dat door het implementeren van een nieuwe Service Management Tool ze alle problemen zullen oplossen. Dit is echter niet het geval. Het gereedschap is net zo goed als de processen eromheen en de mensen die het gebruiken.

Om de beschikbaarheid en inzicht in uw ICT op een hoger niveau te krijgen zullen wij deze drie peilers altijd met u bespreken en u hierin adviseren. We zullen kijken naar de quick wins en hoe wij het reactieve beheer structureel kunnen ombuigen naar proactief beheer.

 

Dit kunt u van ons verwachten


Buiten een ruime ervaring op monitoring gebied beschikken we over een groot netwerk van zelfstandige professionals. Ieder met zijn eigen specialiteiten. De juiste man op de juiste klus geeft een hogere efficiëntie en een beter resultaat.

 Monitoring

Dit is onze core business. Wij helpen u met de inrichting, migratie en/of optimalisatie van monitoring met System Center Operations Manager. Wij hebben tevens kennis van Azure Monitor, Zabbix, SolarWinds of iedere andere monitoring tool.

Be Proactive!

Consultancy

Waar zitten de knelpunten in het beheer van uw ICT organisatie? Hoe gaat het met de afhandeling van alerts uit uw monitoring tools? Wij helpen deze inzichtelijk te maken en zullen u adviseren over de mogelijkheden.

Workshops & Trainingen

We verzorgen diverse trainingen en workshops voor System Center Operations Manager.

Borg de kennis!


Microsoft Cloud

Monitoring vanuit de cloud of flexibel werken mogelijk maken met Office 365?
Wij helpen u graag met het bekijken van de opties.

Development

Wij ontwikkelen nieuwe monitoring oplossingen voor System Center Operations Manager of Azure voor u. Word uw bedrijfkritische applicatie gemonitord?
Wij zijn uw partner!

Automation & Orchestration

Automatisch tickets en/of incidenten aanmaken vanuit uw monitoring tools? Nieuwe servers of applicaties zonder administratie direct opnemen in de monitoring? Met onze ruime ervaring op dit gebied kunnen wij u zeker van dienst zijn!
 

Volg ons op: